Let op: iedere editie een nieuwe inlog!

Wachtwoord vergeten?
home > dagen > Limburg 16-11-2017
Limburg 16-11-2017

Niet meer beschikbaar

Aanmelden als

DEELNEMERS WERKPLEKBEGELEIDERS ORGANISATIES/BEDRIJVEN

Welkom bij de Dag van de Mobiliteit Limburg.

Diverse Limburgse organisaties en bedrijven openen hun deuren voor elkaars medewerkers. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om één dag bij een andere organisatie aan de slag te gaan. Hierdoor wordt het onderwerp arbeidsmobiliteit concreet en tastbaar voor organisaties, bedrijven én medewerkers.


Planning:
- Vanaf heden werkplekken invoeren
- 9 oktober Start Matching
- 10 november Sluiting Matching

Voor wie?

De Dag van de Mobiliteit is een mooie kans om een ander bedrijf te leren kennen, om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen, om meer zicht te krijgen op een mogelijke nieuwe stap in de loopbaan en om het netwerk te vergroten. De Dag van de Mobiliteit is geschikt voor alle niveaus en functies.

Aanmelden

Organisaties, bedrijven en kandidaten kunnen zich aanmelden voor de Dag van de Mobiliteit via een van de bovenstaande buttons.

MEER INFORMATIE/HULP NODIG:
Neem dan contact op met Schakel via 043-321 5786 of info@baanschakel.nl

Kosten

Bent u lid van Schakel en/of Baandomein, dan zijn er geen kosten verbonden aan uw deelname: u vult bij factuurgegevens bij de verplichte velden in dat u lid bent van DNA. U ontvangt dan geen factuur. Bent u nog geen lid van het netwerk, dan zijn de kosten afhankelijk van het aantal deelnemers binnen uw organisatie. Hierover kunt u contact opnemen met Baanschakel.